0 Din varukorg längtar efter dina kreationer

Banderoller – Designa online – Egen text och egna bilder

billiga_banderoller_som_du_designar_sjalv

Banderollen är redan en klassiker för billig tillfällig skyltning i större format. Den är lätt att montera och tål mycket stryk utomhus. Den kan användas till en mängd olika ändamål, nedan spaltar vi några av dessa. Med vår tjänst blir detta oändligt då du designar själv så endast din kreativitet sätter gränsen.

  • Fasadskyltning så som företagets logotyp eller tillfälliga kampanjer
  • Hänvisningsskyltar så som t.ex. entré infart, utgång, ingång osv.
  • Upplysningsskyltar så som t.ex. ”Tillfälligt avstängd”, lastzon osv.
  • Varningsskyltar i stadsmiljö eller industrimiljö
  • Företagsskyltar så som din egen logotyp i ett kontorslandskap eller i en entré.
  • Parkeringsskyltar
  • Byggskyltar för entreprenören att visa de samarbetande företagen
  • Lekande barn-skyltar
  • Och alla andra skyltidéer du kan tänkas ha

Designa en banderoll – billigare, snabbare och roligare

Eftersom du designar dina banderoller alldeles själv så kapas själva momentet med att sysselsätta en designer, detta gör att du sparar en hel del i ditt banderollköp. Du utformar den direkt online genom att ändra färger, lägga till text, ladda upp egna bilder eller logotyp. Du spar också tid på tidskrävande korrektur som ska ändras eller godkännas. När du designar och beställer av oss så innebär det att produktionen av din skylt startar när du klickar på ”beställ”. Eftersom du utformar den själv så kan vi hålla väldigt snabba leveranser.

Att fästa din banderoll – olika montagesätt

Du kan i vår designer välja om du vill ha öljetter och med vilket avstånd dessa ska sitta, de placeras som standard med en meters avstånd. Du kan även välja att köpa till elastlinor för ännu lättare montering och för att få en bra spänning på din banderoll.

Materialinformation

Banderoller är ett bra alternativ eller komplement till vanliga skyltar. De tillverkas av slitstark och väderbeständig pvc-väv (liknande släpvagnskapell fast tunnare). Lätta att transportera och sätta upp och tar liten plats när de inte används. På banderollen trycker vi ditt motiv med en fyrfärgsprocess som har en hållbarhet på tre till fem år. Bläcket är miljövänligt och har bästa möjliga kvalitet i hållbarhet som i tryckkvalitet.

Klicka för att designa en banderoll
Sidan använder cookies för att fungera på bästa sätt för dig som besökare. Läs merStäng