0 Din varukorg längtar efter dina kreationer

Bockade aluminiumskyltar (plåtskyltar)

billiga_bockade_aluminiumskyltar_som_du_designar_sjalv

Bockade aluminiumskyltar (även kallade bockade plåtskyltar) är klassikern för allt från fasadskyltning till informationsskyltar med rörfäste. Dessa skyltar skapas för att tåla utomhusmiljöer. Den har bockade kanter (25mm) för att bli stabilare vilket också gör att montering inte behöver göras framifrån. Den kan användas till en mängd olika ändamål, nedan spaltar vi några av dessa. Med vår tjänst blir detta oändligt då du designar din skylt själv, endast din kreativitet sätter gränsen.

  • Fasadskyltar så som företagets logotyp
  • Byggskyltar som brukar ses monterade på ställning.
  • Hänvisningsskyltar så som t.ex. entré infart, utgång, ingång osv.
  • Upplysningsskyltar så som t.ex. ”Tillfälligt avstängd” osv.
  • Varningsskyltar i stadsmiljö eller industrimiljö
  • Företagsskyltar så som din egen logotyp i ett kontorslandskap eller i en entré.
  • Parkeringsskyltar
  • Lekande barn-skyltar
  • Och alla andra skyltidéer du kan tänkas ha

Designa en bockad aluminiumskylt – billigare, snabbare och roligare

Eftersom du designar din skylt alldeles själv så kapas själva momentet med att sysselsätta en designer, detta gör att du sparar en hel del i ditt skyltköp. Du spar också tid på tidskrävande korrektur som ska ändras eller godkännas. När du designar och beställer av oss så innebär det att produktionen av din skylt startar där du klickar på ”beställ”.

Att fästa din skylt – olika montagesätt

Du kan i vår designer välja om du vill ha monteringslist eller rörfäste (upp till en viss storlek). Med monteringslisten blir det en snabb, enkel och snygg montering då du sätter listen först och sedan skruvar du med självborrande skruv igenom skylt och list.

Materialinformation

Din skylt tillverkas av en 1,5mm tjock aluminium. Kanterna bockas 25mm vilket ger skylten extra stabilitet. På aluminiumskylten trycker vi ditt motiv med en fyrfärgsprocess som har en hållbarhet på tre till fem år. Vi skyddslaminerar motivet för att ytterligare öka på hållbarheten.

Klicka för att designa en bockad aluminiumskylt
Sidan använder cookies för att fungera på bästa sätt för dig som besökare. Läs merStäng