0 Din varukorg längtar efter dina kreationer

Roll-up – Ett billigt och bra alternativ

billiga_roll-ups_som_du_designar_sjalv

Roll-up’en, den vanligaste ”skylten” på mässorna runt om i världen. Den är inte bara till för mässor utan kan även användas till en mängd olika ändamål, nedan spaltar vi några av dessa. Med vår tjänst blir detta oändligt då du designar själv så endast din kreativitet sätter gränsen.

  • Mässmonter
  • Entrén till företaget för att visa en produkt eller kampanj
  • I skyltfönstret
  • På kontoret
  • Som tillfällig hänvisning
  • Och alla andra skyltidéer du kan tänkas ha

Designa en roll-up – billigare, snabbare och roligare

Eftersom du designar din roll-up alldeles själv så kapas själva momentet med att sysselsätta en designer, detta gör att du sparar en hel del i ditt skyltköp. Du spar också tid på tidskrävande korrektur som ska ändras eller godkännas. När du designar och beställer av oss så innebär det att produktionen av din skylt startar när du klickar på ”beställ”.

Levereras med väska och enkelhet

Roll-up’en levereras i en smidig väska. Den är lätt att plocka ner och upp och har därför blivit världens populäraste portabla skylt.

Materialinformation

Kassetten är av aluminium och har en stabil och hållbar konstruktion trots sitt låga pris. Tryckmaterialet är av bästa kvalitet och har en beprövat god färgåtergivning. På roll-up’en trycker vi ditt motiv med en fyrfärgsprocess som har en hållbarhet på tre till fem år.

Klicka för att designa en roll-up
Sidan använder cookies för att fungera på bästa sätt för dig som besökare. Läs merStäng